Mobil: +36-20-564-4415

Fakultatív programok

Buszos kirándulások

  1.       Coba és Tulum

Fedezzen fel két egykori maya várost a közelben. A dzsungel közepén az egyik legnagyobb maya rom, Coba várja.  Tulum pedig közvetlenül a tengerparton található, és régen nagy kereskedelmi központ volt.

  1.       Chichen Itza

Ősi maya templom volt, mögötte található a Kukulkan piramis, ami a maya naptár alapján készült. Összesen 9 fokozata van és mindegyikben 91 lépcső. Így összeszámolva a lépcsőket, pontosan 365-t kapunk, amennyi a napok száma egy évben.

  1.       Tulum és Xel-Ha

Maya kultúra és fürdés egyben. Délelőtt nézze meg a Maya erődítményt Tulumban. Délután pedig lazuljon el a világ legnagyobb természetes "Aquariumban", ami a Xel-ha. A gyönyörű lagúna trópusi környezetben várja az odalátogatókat. Térítés ellenében sznorkeln felszerelést is lehet kölcsönözni.

 

  1.       Mini - Yucatan 2 napos

Ismerje meg a kirándulás keretében a legfontosabb feltárt várost a Yucatan -félszigeten. Hagyja, hogy lenyűgözze a Kukulka piramis, Chichen Itza-n, ahol egy műsor alatt többet is megtudhat róla. Látogassa meg Meridat, a Yucatán gyöngyszemét.

 

Hajókirándulások:

  1.       Isla Mujeres

Csodálja meg a gyönyörű színes gyöngyszemet golfkocsiról, vagy sznorkelezzen a kristálytiszta vízben a színes halak között. A délutáni grillparti után a hajól élvezze a salsat.

 

  1.       Isla Contoy

Contoy, a karib térségben a Mangróve erdőkkel körülvett 7 lagúnájával rengeteg trópusi madár költőhelyéül szolgál.  Pihenjen a pálmafás parton vagy próbálja ki a sznorkelnezést.

 Az ebéd ízletes faszénen készült grillezett hal és finom bor.

 

  1.       Atlantis U-Boot Cozumel

Tapasztalja meg tengeralattjáróval miért Cozumel a világ legszebb búvárparadicsoma. Búvárkodjon 30 m mélyen a sziet 2. legnagyobb szirtjénél. A tengeralattjáró 48 embernek ad helyet. Ne felejtse otthon kameráját.

 

  1.       Dzsungel túra

Egy Jet-skin tekintheti meg a gyönyörű lagúnákat, és még elég idő is lesz ha sznorkelnezni is szeretne.

 

Delfinúszás mindenkinek